Nov 15, 2005, 6:07 PM

Душа 

  Poetry
728 0 1
Душата ме боли,
сърцето ми кърви
за малко свобода,
но какво от това.

Знам, че не ме обича никой,
но ми простете
и ме забравете.
Това ви моля от сърце
и забравете моето лице.

Обичаше ме някой,
но той вече го няма
и аз никога няма да го забравя.

Много ме заболя,
когато той си отиде
и много скърбях,
и сълзи пролях
в нощите, в които не спях.

© Илияна Илиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??