May 7, 2017, 11:41 AM

Душа 

  Poetry » Other
668 2 6

Заплетен сноп от слънчеви фотони,
проникнал надълбоко в първичната тъма,
опарил чувства, надълбоко скрити в спомена
и провокирал чистата душа.

 

Разпъната от недоверие по пътя си
крещи на ум, вглъбена и в безкраен транс,
душата преоткрила себе си,
волно се полюшва в страстен танц.

 

Пропуска целеустремено сенките,
криволичи по стените на калейдоскоп,
усмихва се, следи с благоговение,
зайчетата в призмата от слънчевия сноп.

 

Приветства залеза оптимистично,
с вяра в утрешния ден,
желания с размах, в дъха стаени лични,
в сълза събрала за рефрен.

 

Душата в мислите се рее
и пляска шумно с криле,
внезапен полъх с ритъм нежен
рисува фини светове.

© Алекс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??