Dec 26, 2007, 3:28 PM

Душата ми 

  Poetry
581 0 22

Душата ми е пъстра пеперуда,

обичаща, хем тъжна, хем щастлива.

Като нея, зная, няма друга,

тя е в огъня искра игрива.

 

 

 

Танцуваща и весела, засмяна,

с перлени сълзи в очите.

Какво ли не е дала,

и взела тя от дните.

 

 

 

Оценяваща тъгата,

на смеха е първа дружка.

Любуваща се на разходки под Луната,

светла и красива стружка.

 

 

 

Голяма е и много тя побира,

имаш ли проблем - готово.

Всеки се опитва да разбира,

а от тъгата се зарича, че не ще умира.

© Пламена Добрева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??