Душата ми
В розовата тишина на прага
душата ми смирено се стаила,
за да се слее в тъжна изневяра
със романтичен блян, на който беше в сила.
Внезапно буря връхлетя я
и тя разкъса се на хиляди парчета,
които като писъмца се разпиляха
и отлетяха леко във ефира…
Ще се споят ли някога във цяло?
Едва ли… Просто нямам мира!
Март, 2010 год.
© Стела Х All rights reserved.