Aug 31, 2005, 5:17 PM

Душата ми облечена в скъсани дрипи... 

  Poetry
755 0 2
Душата ми, облечена в скъсани дрипи,
стаила във себе си болка и страст,
пред теб открива тайните скрити,
безсилна пред твоето "АЗ".
Душата, която те даряваше с ласки,
при играчките стари лежи.
В нея са спомените- мрачни, неясни,
една любов във миналото и тежи.
Душата, която се гушеше в твоята длан
и побираше в себе си цяло небето,
догаря самотна в любовния плам,
който бавно, но сигурно убива сърцето.

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??