Jul 23, 2021, 8:10 PM

Душата ми рижа 

  Poetry
710 1 2

Виждам

как се преплитат всички светове

и границите им.

Не смея да прекрача, 
страх ме е от падане.

Усещам всеки, който някога е бил,

затваряйки очи е падал смело.

Животът ми е повей, ти ме виждаш,

прозирам в твоя поглед,
Прозираш,

ефирен облак над града.

Затварям всичко,
за да се отворя

за да мога да си спомня
цвета на нещо

и още малко да съм тук.

© Лилия Минева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??