Aug 28, 2022, 7:29 PM

Душата не мълчи 

  Poetry
661 3 4

Душата не умее да мълчи,

тя с всяка клетка ти говори,

понякога от болка ти крещи,

друг път със разума ти спори.

Заслушай се във тихият и глас,

когато шепне в тъмнината,

чрез нея Бог говори в нас

и вярвай ще откриеш светлината.

Душите ни белязани от рани,

не се страхуват пак да се ранят,

колко ли животи в тях са сбрани,

в колко ли отново ще горят?

 

© Доника Стоянова All rights reserved.

The work is a contestant:

Това, което душата премълчава »

21 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??