Dec 28, 2007, 5:30 PM

Душица 

  Poetry » Phylosophy
1107 0 3

Душица

Нищо не разбрах, защо ли полудях,

искам аз да ви напиша за мойта мъничка душица.

Тя е мъничка пчелица, непораснала дори,

не знае как и да полети,

а толкова желае тя да поиграе.

Да лети на воля и навред

и да събира щастие наречено "мед".

Но не знае как да се реши,

страх я е да полети.

Сгушила се е тихо и мълчи,

но колко ли ще продължи?

Иска й се да излезе и да закрещи дори,

но не знае дали после много ще я заболи.

Така дилемата стои си и не знае

как да продължи да излезе да живее или да си стои.

© Детелина Хаджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??