Jan 5, 2014, 9:19 PM

Душите на птиците 

  Poetry » Landscape
814 0 0

Душите на птиците отлитат

към отворените небеса.

Прегърнати от здрача

и мека лунна светлина.

 

И дъжд изсипа се пороен -

природата плачеше за тях.

Душите им свободни 

ще липсват някъде в този свят.

 

Ще липсва една прекрасна песен,

изпята в последният им час.

В агонията си предсмъртна,

оставайки спомена за нас.

© Теодора Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??