ДВЕ ДЕЦА
Те бяха просто две деца,
опитали от сладостта на любовта.
Целувки нежни, погледи свенливи -
смятаха, че са единствени в света.
Те бяха просто две деца,
които мислеха, че животът е игра.
Трепети първи, изгарящи сърца -
вярваха един във друг и в любовта.
Те бяха просто две деца,
взаимно търсещи малко топлина.
Но за съжаление останаха накрая
и двете с разбити сърчица...
© Симона All rights reserved.
Истинско.Поздрав!!!