Sep 7, 2011, 3:27 PM

... две очи тази нощ ще ме греят... 

  Poetry
1125 0 22

Нека всички кахъри са бели,

та кошмарите крак да подвият.

Не за туй ли до днес сме живели,

та сърцата от мисли да вият...

 

Ще осъмнеш по-бяла от пролет.

Със очи, като вишни узрели.

И със порив, готова за полет,

па макар и с коси побелели.

 

И с годините сладост събрана

ще наливаш във чаши предишни.

Само мъничък спомен от рана

осъзнато ще бъде излишен.

 

Затова се усмихвай щастлива.

Нека всички кахъри бледнеят.

Днес си толкова много красива -

две очи тази нощ ще ме греят...

© Димитър Никифоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??