Jan 11, 2011, 9:22 PM

Дъга 

  Poetry » Love
409 0 2

Не умея да рисувам,

но това е, защото съм дъга:

по природа - цветна,

по съдба - след дъжд.

Идва слънчев ден.

Ще минеш ли под мен?

© Ками All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??