Jul 17, 2020, 11:30 PM

Дъждовна утрин 

  Poetry
321 1 0

Проблясваш ми
изтръпващо различен
и всички тези облаци в небето,
вещаещи ни дъжд
и неприлично
разголващи тъй щедро деколтето си,
та вятър влиза
в пухкавата същност,
напомнят ми за сутрешните ласки
и жаждата внезапно ни обгръща,
а капчиците пот
рисуват свастики
и ти разнасяш нежните контури
от татуирани присъствия.

Дъждът измива
всички неразумия.

С целувка утрото
дъждът избърсва.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??