Oct 11, 2009, 5:11 PM

Дъждовност 

  Poetry » Love
572 0 1

ДЪЖДОВНОСТ

 

 

 

Вали в душата ми,

прогизналите спомени мълчат.
Сърцето ми трепетно - подслон необятен,
а аз съм далечна и скитаща.
 
Плачат моите спомени,
чертаят пред мен вечността,
като старите кораби попили вълните,
прегърнали морската шир.
 
Всяка капка дъжд ме целува,
рисувам нови светове
и с тихата прозрачност на скръбта
оставям се душата ми да се изплаче.

© Танцуваща Скитница All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??