Jun 30, 2013, 2:36 PM

Дъждът 

  Poetry » Other
359 0 1

Дъждът

 

Тишината сутрин.

Дъждът идва

внезапен и желан.

Стихия и пречистване.

Болка и самота.

Дъждът идва акварелен,

кротък като сливане.

Настръхнала светлина.

Притихнал дъждът вали.

В безвремие.

Красота.

 

Докосване.

Времето спира.

Иска ти се

да го изпревариш.

Дъждът-нежност

в утринна тишина.

До забрава.

В един миг. Вечност.

В една капчица.

Живот.

 

Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??