Nov 14, 2012, 7:31 PM  

Дъждът 

  Poetry
454 0 1

 

 

 

                                   Дъждът валя немилостиво

                                   и безнадеждно дни и нощи...

                                   Прозорците сълзяха в сиво,

                                   комините заспаха снощи...

                                   Душата сви се и се сгуши –

                                    ранена малка птичка,

                                    забравена цигара пуши,

                                    изричам Болката на срички! 

                                    Разминахме се пак- за кой ли път!

                                    Ти гониш севера, аз гоня юг,

                                    в средата - този тъжен кръстопът...

                                    Дъждът вали, вали... Вали напук!

 

                                 

                           

                             

                          

                            

© Рада Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Настроенията са подвластни и на времето навън!Хареса ми стиха Ви!Поздрави!6
Random works
: ??:??