Дъждът вали, облаци събира
Светкавици раздират тъмна нощ,
човекът уморен във къщи се прибира
и търси пристан, споходил любовта.
Реклама, измама, тишина...
някой ръкопляска, защо?
Изкопи, реалност, тишина...
прегръдка някой дарява, топлина.
Влак надава стон и звук,
свирката пресъхнала вехтее,
молитва, вяра, кръст...
момата никога не е била
това каквото е.
© Ангел All rights reserved.