Sep 15, 2007, 8:34 AM

Е време 

  Poetry
610 0 17

А там, където слънцето се слива 
и  вкопчва се безумно във небето,
едно бездомно ято си отива,
под него разлюлява се морето...
Рисунките на облаците дишат
над толкова разперени криле...
Ах, птиците на есен си отиват!
И лятото отново ще умре.
И вятърът нашепва, че е време
за някого да пусне любовта.
И тя към друга южност да поеме...
А тук да затанцува
есента...

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??