Feb 7, 2012, 10:43 PM

* * * 

  Poetry » Love
1100 1 1

              ХХХ        

Не разбрах накъде

си заминаха птиците...

Над смълчано небе

със сълза във зениците

тръгна дълъг кортеж,

и подире му смаяно,

докъдето съзреш

светлините разкаяни

на среднощния град.

Тишина и копнеж

разпиляха се видимо,

замириса на скреж,

на разплакване зимно...

И набързо разбрах

как без обич в зениците,

без прегръдка и смях

заминават си птиците!

© Доротея Шандуркова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Простаци,не разбиращи от поезия!Защото не харесвам "поезията"на г-жа Кодмендвенска,ще ми се правите на клоуни! Смешници! )))
Random works
: ??:??