Apr 20, 2011, 11:34 PM

* * * 

  Poetry
558 0 2

Ще скочиш ли с мен?

Попитах. 

Ще дойдеш ли с мен

във съня? 

Откъдето най-

безцеремонно си

заминахме, за да

дочакаме любовта?

Питам те, ще се

върнеш ли с мен

обратно във мислите -

където не бяхме едно,

душите ни ангелски 

чисти бяха само деца.

Бяха телата ни нищо

повече от нажежени

искри и отчаяно се 

търсеха да лумнат в 

пожар. И после лицата

ни зачервени, пламтящи

утрото немирно дочакаха.

Кажи, ще се върнеш ли

с мене обратно, далече

в съня.

© Александра Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??