Jul 7, 2010, 11:13 PM

* * * 

  Poetry
488 0 0


 Всяка вечер към мечтите
в съня си тичам. Прегръщам
те силно, но бързо будя се,
погален от ледена ръка, прогонващата
ме от теб и любовта.

И моля се, проклинайки
света за прошка,
за още миг с теб любов...

Ах, колко невъзможно
всичко беше,
очите, отново пълни със сълзи,
 към земята
гледат...

© Ноно Якимов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??