Mar 20, 2014, 11:55 AM

*** 

  Poetry » Other
457 0 0

Тя разцъфтява

в пепелника на масата ти

и подлудява

бездомни с очи.

Къса, раздира,

изпива душата ти

и съблазнява под лунни лъчи.

Тя е отрова,

плъзга се, съска

и те разяжда

отвътре навън.

И когато запали косите си,

нова

се ражда

и с писък те буди от сън.

© Меланхолия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??