Sep 15, 2014, 7:56 AM

****** 

  Poetry » Other
371 0 6

******

притежавам

няколко хиляди

меланхолии

и нали съм си вещица

сам-сама

ги превърнах в скала

щом застана отгоре ѝ

не гадая

какво ще е утре

човешкото време

и не питам небето

кога ще умра


тегля чертата

превръщам я в зид

и засявам зад него

своите си дела

те се грижат за мен

безусловно

не гадаят какво ще е утре

човешкото време

и не питат небето

кога ще умра

 

 







© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??