Feb 7, 2022, 8:19 AM

*** 

  Poetry » Other
296 0 2

Приливи, отливи,

тече си денят.

Кораби, лодки,

поредна вълна.

Слънце, мъгла,

върти се света.

Вчера и утре,

познати неща.

Раждане, смърт,

вик, тишина.

Въздух и твърд,

ронлива Земя. 

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??