Nov 15, 2007, 5:09 PM

Един изгубен... 

  Poetry
816 0 10

Един изгубен пътник. Като вятър,

поел на юг... на север... и на запад,

поел в дъха си облаци и думи -

отдавна изваляни... Стари бури -

в сърцето му сломено от кръжене,

бушуват послесмъртни, отегчени -

отдавна оскотяли - от болене,

сковават му нозете уморени.

Един изгубен пътник. И безсмъртен.

Че времето отдавна го забрави.

Не търси вече пътя да се върне.

Там - кой да го прегърне не остана.

 

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??