Aug 24, 2009, 11:53 PM

Един мъж и една жена 

  Poetry » Love
1963 0 19

                            

                      Един мъж

                      една жена

                      непознати улици ,

                      един живот

                      една съдба

                      събира и дели ,

                      обичам те

                      обичаш ме ,

                      но страх ни е от себе си ,

                      отиваш си

                      отивам си ,

                      а се обръщаме ,

                      живот със страх

                      вина без грях

                      непростимо е ,

                      неискрени

                      от гордостта

                      се разминаваме .

                      Аз съм мъж ,

                      а ти жена

                      и се усмихваме ,

                      поглеждаш ме

                      поглеждам те

                      и се сбогуваме .

                      Един мъж

                      една жена

                      това сме аз и ти ,

                      застанали

                      очакващи

                      на различни улици .

 

 

                   б. а. Бъдете искрени , за да не се разминавате !

© Петър Койчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??