Jun 14, 2007, 12:37 PM

Единствен 

  Poetry
558 0 6
В сълзи обляна, шепна твойто име,
на Бог се моля да се върнеш ти
и пак с усмивка да ме стоплиш,
за мене мили всичко си.

Но телефона пак мълчи във мрака,
не се обаждаш ти.
Къде сгреших, дори не каза,
нима забрави нашите мечти?

И студ в сърцето ми нахлува:
без теб не мога на света.
От спомени щастливи и мечти красиви
всичко в мен пулсира и боли ме,
моля те, ела и прегърни ме.

Душата ми без теб - ранена птица,
небе не ще намери никога,
единствено във твоя свод, любими,
тя може да намери свобода.

В сълзи обляна, шепна твойто име,
от болка искам да крещя
и много силно ще извикам:
"За мен си ти единствен на света!"

© Кристина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??