May 14, 2013, 9:19 PM

Единствена за мен/Една за мен 

  Poetry » Other
375 0 0

Една си майка имам, 
живот от нея аз получих,

любов и щастие от нея взимам,

да не се предавам се научих!

 

Всеки споделен миг с нея е чудесен,

но тя ми липсва страшно много,

защото ще се върне от гурбет наесен,

без мойта майка съм дете безного...

 

Тя ме гледа като цвете в саксия!

Е, не съм достатъчно послушна,

все ще направя някоя бъркотия,

но в момента ти пращам целувка въздушна!

 

Искам да си тук при мен, мила мамо,

да споделя моята болка в сърцето,

да поплача на твоето рамо 

за хората, които искам да върна от небето!

© Добромира Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??