Aug 6, 2005, 4:41 PM

ЕДНА 

  Poetry
1461 0 1

                                                          Една

 

Една сьдба, един живот човешки,

Пьт трьнлив през дните зли и жежки;

Една бе тя в море от бурени и пепел,

Изгуби се така сякаш никой не бе гледал!

                                   ~~~~

Една сьдба, една реалност,

Но в два цвята обагрена,

Изгубил пьт на истина, лоялност

Той скита сам вьв жарката пустиня!

~~~~

Един живот, роден от крьв и пепел,

Изчезна той, падна в пропаст,

Намери своята гибел

И спокойствие блажено!

~~~~

Но на каква цена оказа се таз жертва?

Какво изчезна; що се промени?

Една сьлза, пролята вьв забрава,

Един блян бе това, коeто ме уби

 

© Борис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??