Jun 19, 2007, 12:30 PM

Едно море 

  Poetry
1027 0 16
 
Аз няма да ти пиша за морето,
за срещите ни, там на Камен бряг,
за всичко туй виновно е сърцето!
То... полудя, когато те видя!

За утрото не искам да напомня,
за приказния изгрев сутринта,
когато морски феи от водата
окъпаха ни в сребърна зора!

За сенките на плачещи дървета,
за сгушените птички във гнезда,
за улицата с име на комета,
за песните на сухите листа!

Ще бъда кратка, толкова, че мога
в един единствен стих да събера.
Това, което силно ме изгаря,
ти толкова години не разбра!

Едно дете от таз любов роди се!
Едно дете напомнящо за теб!
Едно дете, със име на момиче!
Едно море донесе ми късмет!

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??