Apr 7, 2012, 3:08 AM

Едно развълнувано стихотворение 

  Poetry » Love
1380 0 3

Днес реших, ей така, с настроение,

да създам за теб едно стихотворение.

Ще вложа хъс и умение във всяко едно изречение,

пък дано разбереш, без съмнение, че чувствам към тебе влечение.

 

Добил ли си впечатление,

поради обстоятелствено стечение,

че изпитвам силно вълнение,

граничещо с умопомрачение?!?

 

Не смятам, че е престъпление

да усещам това лудо трептение,

но ще призная със съжаление,

че имам и притеснение.

 

Изпадам в размишление,

че това ми увлечение

създава ми  мъчение

и се нуждая от лечение.

 

Защото си такова сладко изкушение,

че ще забравя всяко угризение

и без повече раздвоение

ще се потопя в твоето измерение.

 

В това объркано положение,

моля теб за спасение.

След това ми откровение

вземи някакво решение!

 

Ако за теб съм от значение

и имаш тръпка -  без съмнение,

на финала на това обяснение,

дай ми знак за продължение!

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??