Под ципата на малкото зърно
се крие толкова любов голяма.
А от цвета на дъхаво вино
опива се светът за двама.
Едно зрънце от житен клас
посей и с него ще нахраниш
дузина гладни... В тъжен час
спомни си бледите им длани.
И с обич чашата вино допри
до чашата на своя близък.
И любовта ще заискри
между ви, като светъл изгрев.
© Криси All rights reserved.