Jul 22, 2018, 12:15 AM

Едва ли 

  Poetry
325 8 18

Когато те помолих за целувка

погледна с колко водиш в резултата,

прегледа и баланса на милувките

та да не се раздаваш без остатък.

 

Едва ли някога ще се науча,

че нищичко не даваш на версия.

Родила съм се обич да получа,

а не да се отдавам на просия.

© СК All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??