Oct 31, 2007, 5:53 PM

Ефектът на Прашинката 

  Poetry
790 0 18
Ефектът на Прашинката


(повлияно от замисъла на "The butterfly effect")

Прашинка една
(в току-що изчистена стая)
от вън долетя
и прилепна на прозореца в края

Забеляза я погледът
(на тоя, дето стаята чисти)
и отвори прозореца
(прашинката с пръст той натисна)

Но не щеш ли от натиска
стъкълце се отрони
и заби се във пръстчето
(кръв червена се рони)

Малка кървава диря
той остави на пода
(там детето играеше)
А той бе заразно болен...

© Госпожа Стихийно Бедствие All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??