Опитай да премахнеш суетата.
Опитай да премахнеш алчността.
Опитай да премахнеш самотата,
макар, че ти сега не си сама.
С теб са хора, близки и далечни,
някои от тях завиждат ти дори.
Дали към теб са искрени и честни ?
Осъмваш честo, с отворени очи.
Нима теб хората не те разбират ?
Нима е сложна твоята душа ?
За всекиго била си ти закрила,
но благодарност, няма...до сега.
Затуй е време ти да осъзнаеш.
Да бъдеш просто оптимист.
Защото, ако искаш да живееш,
Стани поне ти малко.....егоист.
© Пепа Деличева All rights reserved.