Jan 29, 2008, 8:33 AM

Ежедневие 

  Poetry » Phylosophy
666 0 2
Здравейте, ще публикувам едно мое стихотворение под натиска на смешко.
Дано се е получило нещо. Сайтът много ми допадна, следя го от два месеца.
Отронвам сълза.
Река.
Животът не върви.
Кърви.  
Виждам перспектива.
Не отива.
Ще опитам.
Заплитам.  
Нова възможност.
Сложност.
Нови хора.
Умора.  
Ще се взевма в ръце.
Сърце.
Виждам светлина.
Борба.  
Отронвам сълза.
Очаквам ръка.
Виждам перспектива.
Дано е зряла нива.  
Нова възможност.
Бодрост.
Ще се взема в ръце.
Виждам лице.

© Тихомир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??