в безмълвен момент
аз отвикнах от теб
и разбърках
три букви със времето
направих площадка
специално за
сбогом
сглобих сетивата ти
в социум
лакирах пожара ти
светеше някъде
отдавна загасващ
изгуби се
в челюстта
на деня
любовта
злободневието
резервирах
бутилка тъга
не наздраве
не си и помисляй
всеки дъжд ми донася
по малко
съзаклятно здравей
капка северна истина
избледнявам
в последното
жалко
© Геновева Христова All rights reserved.