Apr 12, 2018, 1:24 AM

Ела 

  Poetry » Love
295 3 8

Ела, не тръгвай, че боли ме,

не чуваш ли, ела!

Извиках силно твойто име,

нима не чу гласа?

 

Със теб си тръгва радостта ми

и тръгва си смеха.

Остават само тежки рани,

стопи се любовта.

 

Не ме захвърляй и забравяй,

това ще ме срази.

От любовта не се отказвай,

че адски ще боли.

 

Затвориш ли към тебе Рая

за моята душа,

самотна ще кръжи в безкрая,

ще търси вечността…

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??