Feb 27, 2022, 8:12 PM

Ела 

  Poetry » Love
226 1 1

Дали от самотата аз
за тебе все въздишам.
За туй ли всеки миг и час
си мисля, че обичам.

 

Далеч си някъде от мен,
рисувам те със огън,
и в този зимен леден ден
студувам и не мога

 

рисунката да променя…
Не искам да замръзна
и викам те при мен ела
не чакай, а побързай!

 

Че времето тече, тече
навива дни и нощи.
При мен ела, подай ръце -
не си ли тръгнал още?...

 

Аз помня твоите очи
тъй тъжни и горещи.
Ела и пак ме погледни
кажи ми с поглед нещо…

© Ани Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??