Nov 10, 2012, 4:28 PM

Еликсир 

  Poetry
523 0 6



Самотата

има вкус на сол –

необходима,

но по малко,

защото пресоленото

горчи

и неутолима жажда
причинява…

 

Сладкото пък

е до време –

след себе си

и захарта
оставя нотка

на горчивина…

 

Затова

от златната среда
аз вкусвам –

на сълзите ти
солта,

а от устните ти

сладостта

отпивам…

 

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??