Jan 7, 2018, 10:17 PM

Eпиграми 

  Poetry » Epigrams
529 0 1

1/Демагозите пак се кълнат,

че със Доброто ще вървят,

но със Доброто от което,

ще си пълнят истински ШКЕМБЕТО!

 

 

2/Една персона се изпъчи,

че все за хората се мъчи,

Но стигна тя до тази фаза,

но не с любов, а със омраза!

 

 

3/Не малко хора,

дори и у нас,

вместо магаре,

купуват Пегас!..

 

 

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??