May 17, 2017, 6:04 AM

Епиграмки 

  Poetry » Epigrams
921 0 4

1. Надеждата


 Тя
    умирала
         последна...
               Дали
                     не
                         е
                            илюзия
                                 поредна?


2. Времето


То си няма друга драма,
                                              лети!
Нехайно пропиляващи го ние сме,
                                                              клéти!


3. Вечен

Никой не е вечен,
      нищо не е вечно,
             само любовта и Рим!
                    Последното дали е вярно?

© Алекс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??