Oct 5, 2021, 8:44 PM

Есен 

  Poetry » Landscape
887 3 5

През прозореца ми грее
сякаш ярка светлина
от листата позлатени
с есента при нас дошла.

 

От дърветата се ронят,
на земята шумолят,
цял ден вятърът ги гони
и играе си със тях.

 

Есента е тъй красива
с пъстрите си цветове.
Само, дето стана сиво -
заваляха дъждове.

 

И отиде си тревата,
тя събрана спи в купа.
Ще сънува топло лято.
Есен е. Добре дошла!

© Ани Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??