Sep 30, 2010, 1:54 PM

Есен моя 

  Poetry
1312 0 25

         Есен моя,

  тиха, листопадна,
стъпваш във деня ми

       неусетно,
идваш с цветовете

      на Тъгата,
с вкус на дъждове.

     И на раздели.
       Есен моя,

помъдряла, нежна,
носиш във дома ми

     топлина,
носиш ми и глътчица

      надежда,
  с дъх на обич,

  и на светлина.
      Есен моя,

пъстра и горчива,
аз ще се усмихвам

    и след теб,
   щом ме има,

значи съм щастлива
   и очаквам

  новия си ден...


© Яна Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??