Feb 1, 2008, 10:28 PM

Есен в Созопол 

  Poetry » Landscape
955 0 4

Мислите ми скриптят като пясъка

под краката на тръгващи рибари.

Като мрежите им, верен и жадуващ,

аз разсичам еднообразността на синевата,

за да заселя във пейзажа тревожността на уловена риба.

А сърцето си оставям на брега,

като вятърната мелница, развяна срещу урагани от безветрие.

© Валери Първанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??