Sep 26, 2019, 1:44 AM

Есенен акорд 

  Poetry » Love
558 5 6

 

Тъй тихо е. Пълзи мъглица.
През нея слънцето не свети.
И много странно е без птици,
като в поема без куплети.
Любимата ти роза слагам
върху заспалото пиано.
В завивките отново лягам,
че за любов е още рано.

© Георги Стоянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??