Oct 3, 2010, 12:10 AM

Есенен танц 

  Poetry » East forms
1038 0 21

Вилнее нежно

есенният диригент,

танцуват листа.

 

***

Златист воал

замрежи пак гората,

есенно писмо.

 

***

 

Препълни коша

търговка златолиста,

сладък плод дари.

 

 

© Сеси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??