Sep 27, 2014, 12:48 PM

Есенна музика 

  Poetry » Love
937 0 9

На есенна музика тъжните звуци

в изсъхнали листи вятър шуми.

Плачат ли, плачат отново олуците.

Красивите твои, бездънни, очи...

 

Вика дъждът, неистово блъска

по твоето топличко, запотено стъкло.

Есенна музика. Хладните пръски.

Капчици спомен за нещо било...

 

Есенна музика... Текста го няма...

Шепнат и мрат в локви листата.

Есенна музика... Танцът за двама...

Плаче Небето и ми къса душата...

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??