Nov 25, 2009, 11:30 AM

Есенно 

  Poetry » Other
568 0 9

Жълтеят листата по сухите клони,

в парка животът закипя през деня -

ту рожба се смее на цветни балони,

ту майка се радва и държи му ръка.

 

Слънцето грее, приятно ги гали,

по алени бузки, засмени лица -

есен природата тайно подпали,

в жълта, оранжева, цветна дъга.

 

А баба и дядо по уста се целуват,

още сърцата туптят в своя плен -

в душите им спомени тайно нахлуват,

за онзи прекрасен есенен ден...

 

Паркът кипи от радост, живот

и все на инат цъфти в есента...

Най-искрено хора даряват любов,

а по сухите клони жълтеят листа...

 

20.11.09

© Нина Найденова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??