Дъжд.
Тъмно.
Сухи клони.
И вятър невъздържан, шумен.
Отивай си!
В света огромен
ще съм сама,
а ти – отхвърлен
Не говори!
Мълчи!
Заспивай!
Мисли за мен в дъждовни нощи.
И тихо, тихичко проклинай
и себе си,
и мене още.
Последна вечер.
Мрак.
Раздяла.
Небето тъжен стон отрони.
Отивам си.
Сама,
но цяла.
Дъжд.
Тъмно.
Сухи клони.
© Няма Значение All rights reserved.